Finväder!

Idag är det alldeles underbart väder ute! Efter dagar av snö och tråkigt kallväder verkar våren komma igen.
Ska bli skönt att gå ut med barnvagnen vid lunch.

Barnen far runt i hela huset nu för tiden. Tjejerna kryper fort dit de vill och Elmer åker på rumpan. Han blir snabbare för var dag och han blir så glad när han själv kan ta sig dit han vill.

Elisabeth som arbetade hos oss tidigare och som vi tänkte anlita på timmar, har fått annat jobb så vi blev utan hjälp. Nu funderar vi på att anlita städhjälp 1 dag i veckan istället. Vi hinner helt enkelt inte med, när barnen behöver passas överallt.
Det blir nog lite enklare när vi kan börja vara ute mer. Snart är det torrt på backen så det blir bra. Det är i alla fall jätteroligt att trillingarna har blivit så rörliga. Man kan aktivera dem på ett annat sätt nu.

Det börjar dra ihop sig till konfirmation för Mathilda. Elias och jag gick på gudstjänsten i söndags och fick sedan lite föräldrainfo inför den stora dagen. I pingst är det dags och Mathilda har köpt sin klänning så det är förberett.

För övrigt gratulerar vi Mathilda till att ha fått sommarjobb som lokalvårdare. Det blir perfekt att få tjäna lite pengar i sommar och få lite arbetslivserfarenhet.

//Ingela

Kommentarer
Postat av: Malin

Jättekul att läsa om er i tidningen Land! Vi satt alla här runt fikabordet och beundrade de små liven. Som bivit så stooora, kan tro det går undan nu där hemma ;)

/ Malin

malinedlund.blogg.se

2012-05-09 @ 13:38:16
URL: http://malinedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0