Högstadiet

Igår var jag på information om eventuell nedläggning av högstadiet 2013. Vi sitter med i en arbetsgrupp här i Ytterhogdal, som jobbar med att ta fram alternativ för att kunna behålla högstadiet i byn. Som vanligt är det ekonomin det hänger på, men vi hoppas på att politikerna ska hitta en lösning. Det är så viktigt för byns överlevnad att få ha hela skolan kvar.

För våra barns del, så hinner Mathilda gå ut nian innan högstadiet eventuellt försvinner och Elias hinner inte börja där. Det passar bra i vår familjs fall, men vi vill ju ha kvar vår lilla skola och inte pendla till Sveg.

Marielle fick sin första tand igår. Den har verkligen smugit sig fram, men är även förklaringen på varför alla mjuka leksaker varit blöta av saliv de senaste dagarna...

Alla tre har blivit duktiga på att äta barnmat. Vi köper den som har minst klumpar, för klumpar får de kväljningar av. Om man undviker sån mat, så äter de riktigt duktigt.
Nu får de barnmat till middag. Vällingen däremot går inte alls. Ingen av dem vill dricka vällingen, så den har vi bestämt oss för att vänta med några veckor.

Både Mathilda och Elias var hemma igår. Någon form av magåkomma. Mathilda var sjuk under söndagen också, men idag ska de till skolan båda två.


//Ingela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0