Besök från BVC

I dag kom BVC på besök.
Första gången kommer dom hem till oss. Därefter ska vi åka till BVC i Hede en gång i veckan för mätning och annat.
Vi trodde att det bara var mätning av vikt och längd i dag, men det var både information om kommande vaccineringar, genomgång av sjukdomar i släkten och annat.
Det tog över två timmar innan vi var klara.

Barnen väger nu 3250 g ( Elmer), 2810 g ( Marielle) och 2220 g ( Emilia).

I kväll håller vi tummarna för Sundsvall Dragons i basket, som kan ta hem SM-guldet!

Kommentarer
Postat av: Maria Lindström

Hej.

Va skönt att dom små växer och mår bra. Härligt att ni ska få lite hjälp i vardagen. Under mammaledigheten var det ju svårt att till och med få gå på toa själv och då har ju vi bara haft en i taget. Kan bara fantisera om hur det är med tre. Men ni verkar klara det galant, är så kul att läsa om er här på bloggen.



Vi hade besök av Light i måndags och barnen och hon hade jättekul. Hon fick springa lös och sprang som en galning enligt barnen, hihi. Är ju lite ytor att springa på här sen var det ett och annat hål i gräsmattan att snusa i. Om barnen får bestämma så är det nog inga problem att Viola och Anders är hundvakt igen :-)



Kram till er alla och trevlig helg.

//Maria med familj.

2011-05-05 @ 19:40:13
Postat av: Ingela

Hej Maria,

Så kul att Julia och Linus haft roligt med Light. Jag minns att Julia var ganska hundrädd förut, så det är bra att det har gått över. För oss har det varit guld värt att Anders och Viola tagit hand om Light! Imorgon hämtar Helena och mamma upp Light och åker till oss. Mathilda följer också med hem, så nu får vi mycket hjälp med matning i helgen.



Kram från Ingela och Per.

2011-05-05 @ 20:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0